Wij zijn op Koningsdag gesloten

264 producten

Sorteer op:

Voor iedereen een passende fiets

Nederland is een echt fietsland. Fietsen zijn daardoor ook niet weg te denken uit ons straatbeeld. Waar we tot een aantal jaar geleden rondfietste op een eenvoudige (maar degelijke) stadsfiets, is het aantal en de verschillende soorten fietsen de afgelopen tijd flink gestegen. Er is voor iedere (fiets)tocht, (fiets)wens en (fiets)eis een geschikte tweewieler te vinden. Zo kan iedereen vol vertrouwen en met veel plezier het fietspad op.

Dekkers Tweewielers verkoopt: elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, zorgfietsen en occassions.

Welke fiets past bij mij?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten fietsen en ontelbaar veel extra opties en accessoires om aan je fiets toe te voegen. Hoe maak je dan de juiste keuze? Het is belangrijk goed na te denken waar je de fiets voor gaat gebruiken. Fiets je voornamelijk recreatief, ga je op de fiets naar je werk of maak je graag lange fietstochten in het bos? Bij al deze verschillende doelen past namelijk een andere soort fiets!

Koop jouw fiets online

Online jouw fiets kopen? Geen probleem! Je vindt al onze e-bikes, racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen op onze website. Indien gewenst wordt de fiets helemaal rijklaar bij jou aan huis geleverd. Want ook jouw online gekochte fiets wordt volledig afgebouwd en afgesteld geleverd. Wil je gebruik maken van onze trainingen en clinics? Bij aankoop van jouw fiets ontvang je een voucher, die je gratis kunt inleveren bij onze showroom.

Heb je vragen over de aankoop van jouw ideale fiets? Kun je nog wat advies gebruiken? Wij staan voor je klaar!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet