Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Racefietsen

Scheur de bochten door op je nieuwe racefiets
Ben je op zoek naar een nieuwe racefiets om samen met je vrienden of misschien wel alleen de weide omgeving te verkennen? Bij Dekkers vergelijk, kies en koop je snel en eenvoudig je nieuwe heren racefiets of dames racefiets. Zo kun je binnen de kortste keren op de racefiets toeren door het lokale landschap of een wedstrijd in bergachtig terrein overwinnen.


Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 71

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 71

Pagina
per pagina
Filteren

Zowel in onze showroom in Wanssum als online op onze website hebben we genoeg keuze op het gebied van racefietsen. Denk aan een mooie beginners racefiets of een high-end wedstrijdfiets, voor iedereen hebben we wel een wielrenfiets op maat.  Ook voor wie op zoek is naar een mooie racefiets voor een scherpe prijs, kan bij ons terecht.


Twee soorten racefietsen

Zowel in onze showroom als op de website hebben wij op dit moment twee verschillende fietsmerken die wij aanbieden, namelijk: Trek en Cube. Ben je benieuwd hoe deze er uit zien of hoe deze fietsen? Kom dan eens langs in onze showroom of neem een kijkje in onze webshop.

Elektrische racefietsen

Naast normale racefietsen hebben wij ook nog een bijzondere type racefiets in ons assortiment. De Domane SL 6 + is een uitmuntende elektrische allround racefiets uit de Domane SL serie met ondersteuning. Je leest het inderdaad goed, een elektrische racefiets. Het grootste verschil ten opzichte van de SLR serie is dat deze frames uit 500 Series OCLV Carbon zijn vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat deze frames nog steeds dezelfde fantastische rijeigenschappen bieden, maar tegen een gunstigere prijs en met elektische ondersteuning.

Benieuwd hoe dat fietst? Kom dan een keer een proefrit maken op ons testparcours.