Je bent altijd welkom in onze showroom, ook zonder afspraak. Ons advies is om wel een afspraak te maken voor de aanschaf van fietsen. Dan heeft een van onze specialisten ruim de tijd om samen met jou de fiets uit te zoeken die het beste bij jouw wensen past.

Wij ruilen fietsen in bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Hiervoor maken we graag een totaal plaatje. Dit betekent dat we geen losse inruil prijzen geven maar dit altijd combineren met de aanschaf van een fiets. 

Wij verhuren fietsen. Ons volledige verhuur aanbod vind je op www.fietsverhuurnoordlimburg.nl. Via deze website kun je de beschikbaarheid zien en fietsen reserveren.

Nee, voor de aanschaf van accessoires zoals een fietshelm of zadel mag je altijd zonder afspraak aan komen.

Wij hebben een uitgebreide collectie fietsenhelmen. Zo zit er altijd een tussen die past bij jou.

Ja ook een fiets die niet bij ons is aangeschaft kan bij ons in onderhoud. Dit doen we wel alleen bij merken waar wij zelf mee werken. Dit omdat we van merken die wij niet voeren vaak ook niet de juiste onderdelen hebben of kunnen bestellen.

De fiets moet de dag van onderhoud voor 11:00 aanwezig zijn. De fiets mag ook altijd eerder gebracht worden. Houd er rekening mee dat wij op zondag en maandag gesloten zijn. 

De dag van ophalen en de dag van terug brengen ontvang je rond 08:00 een mail met een tijd vak waarin de chauffeur komt.

Ja, onze showroom en werkplaats hebben dezelfde openingstijden. 

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:00 - 18:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: 09:00 - 18:00

Vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 16:00

Zondag: Gesloten 

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet