Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Mountainbikes

Daag jezelf uit

Een mountainbike of een ‘all terrain bicycle’ ATB is ideaal om jezelf uit te dagen in de bossen. Mountainbiken is niet alleen goed voor spieropbouw en conditie. Een rondje crossen is voor vele ook ideaal om het hoofd even leeg te maken. Daarnaast is het ontzettend leuk om alleen, of met een groep de bossen in te gaan.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 346

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 346

Pagina
per pagina
Filteren

Voor ieder wat wils

Zowel de geoefende mountainbiker als een beginnende mountainbiker vindt bij Dekkers Tweewielers de perfecte mountainbike. Bij ons vind je ontzettend veel verschillende mountainbikes en ATB’s. Of je nu op zoek bent naar een harttail mountainbike, een full suspension mountainbike, een elektrische mountainbike of zelfs een mini mountainbike speciaal voor kinderen. Je vindt het allemaal bij Dekkers Tweewielers. Wij bieden zowel heren mountainbikes als dames mountainbikes aan, van de geliefde merken Cube en Trek.

Bestel jouw mountainbike eenvoudig online

Het kopen van een mountainbike is natuurlijk een weloverwogen beslissing. Daarom helpen wij jou graag bij het vinden van de perfecte mountainbike. Mocht je nog vragen hebben over de verschillende type mountainbikes? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts voorzien jou graag van een passend en geheel vrijblijvend advies.

Wanneer je een nieuwe mountainbike bij ons aanschaft, stellen wij deze helemaal voor jou af op maat. Daarnaast krijg je van ons een voucher cadeau voor een heuse mountainbike clinic. Hierdoor zorg je ervoor dat jij jouw recent aangeschafte mountainbike helemaal onder controle hebt.

Liever een proefritje door de bossen?

Wil jij liever de mountainbike eerst in het echt zien of eens goed uitproberen? Dan verwelkomen wij jou graag in onze showroom in het Noord-Limburgse Wanssum. Onder het genot van een kopje koffie informeren wij jou graag over mountainbikes. Daarna is het tijd om de door jou gekozen mountainbike eens goed onder handen te nemen. Hiervoor hebben wij ons eigen mountainbike parcours van ongeveer twee kilometer. Midden in de prachtige Noord-Limburgse natuur maak jij een bijzondere testrit.