Ook nu onze winkel weer volledig open mag, werken wij voor de aanschaf van een (nieuwe) fiets alleen op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. ×

Kom langs in ons unieke experience center

In ons unieke experience center in Wanssum vind je ontzettend veel fietsen en fietsaccessoires. Veel van deze mooie exemplaren presenteren wij vol trots in onze winkel én showroom.

Wij nodigen je graag uit om zelf een kijkje te komen nemen. Laat je verbazen door onze unieke service. Zo ben je bij ons ook welkom voor een heerlijk kop verse koffie en een vrijblijvend adviesgesprek volledig op maat voor jou. Wil je langskomen, maar ligt onze vestiging niet om de hoek, dan is het mogelijk om online een adviesgesprek op afspraak in te plannen. Zo ben je er zeker van dat wij ondanks de drukte in onze winkel ook echt de tijd voor jou kunnen nemen.

Bezoek ons experience center

thumbnail_16__1

Een bezoek aan ons experience center is een unieke belevenis en wordt door vele bezoekers gezien als een dagje uit. Ons deskundige personeel dat iedere dag aanwezig is, neemt uitgebreid de tijd om jou van persoonlijk advies te kunnen voorzien.