Zo goed als nieuw!

Naast nieuwe fietsen biedt Dekkers ook occasions aan. Wij hebben een ruim assortiment aan tweedehands kwalitatief goede fietsen staan. Occasions zijn ideaal voor mensen die wat minder geld willen of kunnen uitgeven aan een nieuwe fiets. Daarnaast is het natuurlijk ook goed voor het milieu en krijgt een fiets een tweede leven.

Zo goed als nieuw!

Naast nieuwe fietsen biedt Dekkers ook occasions aan. Wij hebben een...

Lees meer

33 producten

Sorteer op:

Kwaliteit en garantie gewaarborgd

Bij een tweedehands fiets wil je natuurlijk niet dat goedkoop duurkoop wordt. Bij Dekkers Tweewielers garanderen wij kwaliteit, ook bij onze occasions. Wij kijken alle fietsen zorgvuldig na voordat deze in de verkoop gaan. Onderdelen die niet goed meer zijn worden vervangen, zodat de fiets nog jaren mee kan! Mocht er onverhoopt toch iets kapotgaan? Bij alle tweedehands e-bikes krijg je één jaar garantie. Mocht deze reparatie onverhoopt wat langer duren? Dan krijg je direct de beschikking over een gelijkwaardige leenfiets.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een fiets?

Het belangrijkste waar je op moet letten bij het kopen van een fiets is de maat. Fietsen hebben een framemaat. Welk framemaat je nodig hebt, hangt af van je lengte en de bouw van je lichaam. Wij adviseren je graag over welke framemaat het beste bij je past. Wij doen een gratis meting in onze winkel, waardoor de fiets perfect afgesteld staat voor jouw lengte. Bestel je een fiets online? Geef je maten door, dan stellen wij de fiets voor je af.

Daarnaast is het belangrijk na te gaan waar je de fiets voor wilt gaan gebruiken. Ga je de fiets vooral gebruiken voor woon-werk verkeer, dan is een stadsfiets of elektrische fiets geschikt. Wil je graag in het weekend een flink stuk gaan fietsen, dan is een sportiever model wellicht meer iets voor jou.

Bezoek onze showroom

Wij hebben altijd een hoop nieuwe en tweedehands fietsen op voorraad. Door middel van een gratis adviesgesprek gaan wij samen met jou op zoek naar de meest geschikte fiets.

Wanneer je een bezoek brengt aan onze showroom kun jij de nieuwe fiets meteen uittesten. Achter de winkel is een volledig fietsparcours van bijna twee kilometer uitgezet, vanuit de winkel fiets je zo het parcours op.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet