Fiets van de zaak 

Sinds 1 januari 2020 is er een nieuwe fietsregeling. Dit maakt het zakelijke gedeelte eenvoudiger en fiscaal aantrekkelijk waardoor de fiets van de zaak een stuk dichterbij komt.

Klik op onderstaande knop voor meer informatieWerkgever

Je kunt zelf bepalen of je volledig of gedeeltelijk het maandelijkse leasebedrag voor jouw rekening neemt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de fiets te faciliteren, dan heb je zelf geen kosten maar genieten jouw werknemers toch van een fiscaal voordeel. 

Klik op onderstaande knop voor meer informatie
Werknemer

Een stuk gemotiveerder en gezonder naar het werk, en dat met een splinternieuwe e-bike? Alles is mogelijk bij Dekkers Tweewielers. Sinds 1 januari 2020 zijn deze fietsen een stuk goedkoper via de werkgever, met een voordeel dat kan oplopen tot 40%!
Klik op onderstaande knop voor meer informatie
E-bike Pilot

Als je interesse hebt in de fiets van de zaak organiseren wij kosteloos op locatie een 7-daagse pilot waarbij er een gevarieerd aanbod aan e-bikes komen te staan zodat de werknemers deze zonder moeite kunnen testen. Zo komen de zij erachter welke e-bike geschikt is voor hun woon-werkverkeer.pilot_afbeelding
Online platform

Als werkgever een overzichtelijke maandelijkse factuur en als werknemer eenvoudig onderhoud inplannen, en dat allemaal binnen ons eigen kosteloze online platform.

Goed onderhoud is essentieel om lang te kunnen genieten van de e-bike. Daarom adviseren wij om tijdig langs te komen voor onderhoud.

 
 
 
Deze bedrijven gingen u al voor