Dekkers Tweewielers Zakelijk 

Dekkers Tweewielers voor consumenten hebben we ook speciaal voor de zakelijke markt Dekkers Tweewielers Zakelijk, met een eigen locatie, werkplaats en team om ervoor te zorgen dat ook bedrijven, werkgevers en werknemers met een lach op de fiets naar het werk gaan.

Kijk hieronder voor alle mogelijkheden

Grote partijen 'customized' (e)-bikes

Bedrijfsfietsen

Het gebruik van bedrijfsfietsen is steeds vanzelfsprekender. Vanuit Dekkers Tweewielers denken we graag mee met jouw organisatie om een mobiliteitsoplossing op maat te bieden.

Denk hierbij aan (e)bikes in de huisstijl van de organisatie of een complete 'vloot' aan fietsen die kwalitatief erg sterk zijn zodat de mobiliteit gegarandeerd blijft.

Smart lock met reserveringsmodule

Wij maken het mogelijk om bedrijfsfietsen te laten delen met de werknemers zodat de fietsen duurzaam inzetbaar zijn. De fietsen zijn voorzien van een bluetooth slot zodat de werknemer de fietsen kan openen en sluiten met zijn of haar account.

Schermafbeelding_2021-02-08_om_16.07.46
94312933_2884934714887441_5750115075016884224_o

Korte verhuur bezorgfietsen

Een e-bike als bezorgfiets is niet alleen een groen alternatief maar ook een voordelige en gezonde oplossing! 

Wij zorgen ervoor dat er een passende bezorgfiets wordt geleverd inclusief onderhoud en in de huisstijl van het bedrijf.

Liever eerst uitproberen of dit past binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op! 

Mogelijkheden om aan te schaffen

Zakelijk aanschaffen

Je kunt de fiets tot je bedrijfsvermogen rekenen. wanneer 10% van je gefietste kilometers zakelijk zijn. Sinds 1 januari 2020 krijg je te maken met een bijtelling, net als bij een auto van de zaak. Dit is 7% van de consumentenprijs van de fiets (inclusief btw).

Is de fiets duurder dan € 450, dan mag je de fiets afschrijven. 

Fietsplan

Indien je kiest voor een fietsplan mag de aanschaf van de fiets met de werknemer verrekend worden met bijvoorbeeld het brutoloon van de werknemer of met zijn vakantiedagen. Door deze verrekening ontvangen zowel de werkgever als werknemer belastingvoordeel. Immers, als werkgever bespaar je op je sociale lasten omdat je minder brutoloon uitkeert. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie.

Leasefiets

Op basis van full operational lease is de fiets volledig voorzien van onderhoud, verzekering en onverwachte reparaties zo lang het leasetermijn loopt. Er is een maandelijks bedrag wat bestaat uit de afschrijving en rente. Na het leasetermijn kan de fiets worden overgenomen tegen het restbedrag.

dekkers_logo
FiscFree_logo_Facebook_en_Feedback_Company
Friesland-Lease-logo_png

Eigen onderneming?

Ben je van plan om een fiets aan te schaffen en kun je deze op de zaak zetten? Grote kans dat je gebruik kunt maken van fiscale voordelen.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie