Cube

CUBE is een Duitse fietsfabrikant die vele soorten fietsen produceert, maar vooral bekend is om zijn mountainbikes. Daarnaast verkoopt CUBE ook vele soorten elektrische fietsen.

Het Belgische UCI Continentale team Wanty-Groupe Gobert rijdt zelfs CUBE fietsen. Het bedrijf werd opgericht in 1993 door Marcus Pürner. Hij begon met CUBE in de meubelfabriek van zijn vader in Waldershof met een oppervlakte van 50 m². Inmiddels is het bedrijf uitgebreid tot een oppervlakte van 20.000 m² en wordt het verkocht in meer dan 34 landen in Europa en Azië.

44 producten

Sorteer op:

Accessoires

Naast fietsen verkoopt CUBE ook verschillende accessoires. Zo verkoopt CUBE vele soorten bidonhouders. Het is namelijk belangrijk om een bidon met water of sportdrank mee te nemen tijdens het fietsen. Naast bidons verkoopt CUBE ook zadeltasjes, erg handig om bijvoorbeeld een energiereep te nemen bij langere fietstochten. Een goede ventilering van je voeten is ook erg belangrijk. Met normale sokken wordt het zweet van je voeten niet goed opgenomen, hierdoor kan het gaan schuren en kun je blaren en andere irritaties krijgen. Daarom is het belangrijk om goede sportsokken te dragen. CUBE verkoopt sportsokken die speciaal voor fietsers zijn ontwikkeld.

Een fiets van CUBE eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Wij hebben verschillende fietsen van CUBE in ons assortiment, waaronder meerdere elektrische fietsen. Koop je een nieuwe elektrische fiets? Dan krijg je een gratis fietsclinic cadeau. Tijdens deze clinic ga je met een groep enthousiaste gelijkgestemde de weg op of de bossen in. Hierbij ontdek jij alles over jouw fiets, zodat jij met een leuker en veiliger gevoel de weg op gaat!

Voordat je de fiets koopt mag je deze uitgebreid testen. Wij hebben een fietsparcours van maar liefst twee kilometer bij onze winkel zodat jij een uitgebreide proefrit kan maken. Bij aankoop van de fiets zorgen wij ook dat de fiets compleet op jouw maten wordt afgesteld. Met onze lasermeters kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig advies geven over de perfecte zitpositie.

© 2023 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet