Batavus

De KARO E-Bike is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling door het ervaren team van Dekkers Tweewielers. De fiets is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van zakelijke markt en scholieren die op zoek zijn naar een betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk vervoersmiddel. De KARO E-bike heeft unieke eigenschappen, is robuust en kan tegen een stootje, vandaar dat de naam KARO Solid is geïntroduceerd

1 producten

Sorteer op:

Onderhoudsvriendelijke E-Bike

Het ontstaan van de naam KARO komt mede voort uit de grondlegger van het bedrijf, Karel Dekkers. Al vele jaren is zoon Rob Dekkers het gezicht van het familiebedrijf. Hij zocht een persoonlijke naam voor de eigen ontwikkelde fiets en voelde een duidelijke link met zijn vader Karel. Zo is KA-RO ontstaan.

"Met de introductie van de KARO E-Bike willen we inspelen op de groeiende vraag naar betrouwbare en onderhoudsvriendelijke e-bikes", zegt Rob Dekkers, Algemeen Directeur van Dekkers Tweewielers. We zijn trots op wat we hebben bereikt met de KARO E-Bike en zijn ervan overtuigd dat deze fiets de verwachtingen van onze klanten zal overtreffen."

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet