Wij zijn op Koningsdag gesloten

Stromer

DekkersTweewielers heeft verschillende fietsen en speed pedelecs van Stromer op voorraad. Stromer is een bekend fietsenmerk dat voortdurend streeft naar innovaties in e-bike technologie. Dit merk je wanneer je fietst op een fiets van Stromer. Door de soepele besturing is fietsen op een fiets van Stromer echt kinderspel geworden!

7 producten

Sorteer op:

Stromer: e-bikes met Zwitserse technieken

Stromer is een kleinschalige producent van e-bikes. Het merk is in Zwitserland ontstaan met het doel om een echte pionier te worden op het gebied van e-bike-technologie. Dat is ze zeker gelukt, want Stromer beantwoordt al sinds verschillende jaren de uitdagingen van het stadsverkeer. Dit doen ze door gebruik te maken van Zwitserse ingenieursvaardigheden.

De missie en visie van Stromer

Stromer wil de toekomst van mobiliteit vormen door de technieken van hun fietsen constant te blijven vernieuwen. Deze mobiliteit betekent natuurlijk ook vrijheid. Voor deze vrijheid moet je flexibel, verbonden en efficiënt vooruit kunnen komen. En dat is wat Stromer wil bereiken met hun fietsen: je vrij voelen terwijl je rijdt op hun speed pedelecs. Met hun fietsen wil Stromer dan ook de mensen die ze gebruiken inspireren om zich vrij te voelen op hun fiets. Daarom geven de medewerkers van Stromer altijd 120 procent met hart en ziel. Dit doen ze voor de producten, voor de klanten en voor het milieu.

De speed pedelecs van Stromer

Stromer heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de productie van speed pedelecs. Bij normale elektrische fietsen is het zo dat de ondersteuning stopt bij 25 kilometer per uur. Bij speed pedelecs kun je, met zelf meetrappen, snelheden van wel 45 kilometer bereiken. De speed pedelecs van Stromer zijn steeds verder ontwikkeld en verfijnd. Hierdoor hebben ze een ontzettend groot bereik en vermogen kunnen integreren in hun e-bikes. Daarbij hebben alle e-bikes van Stromer een sportieve en exclusieve uitstraling.

Een Stromer fiets eenvoudig online bestellen bij Dekkers

Ben je van plan een fiets van het merk Stromer aan te schaffen? Verstandige keuze! Wij hebben verschillende modellen speed pedelecs van Stromer in ons assortiment. Tip: bij de aanschaf van een splinternieuwe Stromer fiets krijg je ook nog eens een fietsclinic cadeau! Zo test jij jouw nieuwe fiets bij ons op het terrein en ga je vervolgens veilig de weg op.

Voor de aanschaf test je de fiets uitgebreid op ons fietsparcours van maar liefst twee kilometer lang. Nadat jij je fiets uitgebreid hebt getest, zorgen wij dat deze compleet op jouw maten wordt afgesteld. Onze monteurs stellen jouw fiets zo af, dat jij perfect op je gloednieuwe fiets zit!

Bestel jij je favoriete fiets liever direct online? Dat kan natuurlijk ook! Wij verzenden jouw fiets gratis. Wanneer je na ontvangst toch problemen met je fiets ondervindt, ben je natuurlijk altijd welkom in onze showroom, waar onze medewerkers jouw problemen oplossen.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet