Fietsenwinkel Horst aan de Maas

Dekkers Tweewielers is een grote fietsenwinkel bij Horst aan de Maas. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt genoeg ruimte voor al onze fietsen, de werkplaats en een uniek fietsparcours. Het ligt op slechts 10 minuten rijden vanaf het centrum van Horst aan de Maas. Niet alleen dit unieke pand biedt jou de ultieme ervaring voor het uitzoeken van een nieuwe fiets, ook ons vriendelijke en gespecialiseerde personeel zorgt ervoor dat jij gegarandeerd met een fiets naar wens naar huis gaat. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze gloednieuwe fietsenwinkel bij Horst aan de Maas! Wij raden je wel aan om een afspraak te maken met een van onze specialisten, zodat je direct geholpen kunt worden bij het uitzoeken van een nieuwe fiets, om zo lange wachttijden te voorkomen.

Adviesgesprek aanvragen

Onze grote fietsenwinkel bij Horst aan de Maas

Al vanaf 1991 is Dekkers Tweewielers dé specialist in Venray en omgeving als het gaat om (elektrische) fietsenmountainbikeskinderfietsen en fietsaccessoires. In die tijd werd in een winkel achter het woonhuis gestart met het verkopen van fietsen en uitvoeren van fietsreparaties. De fietsenwinkel bij Horst aan de Maas en het aantal klanten bleef steeds meer groeien, wat ervoor zorgde dat een groter pand nodig was. Daarom werd in 2018 een gloednieuw pand gebouwd dat groot genoeg is voor een prachtige showroom met gezellige koffiehoek, een grote functionele werkplaats en ruime voorraadruimtes voor de fietsen. Hierdoor is de kans groot dat de fiets die jij uitkiest tijdens je bezoek aan onze fietsenwinkel bij Horst aan de Maas gewoon al achter in onze winkel op voorraad staat!

Service & werkplaats bij fietsenwinkel Horst aan de Maas

Wij verkopen de beste fietsen en selecteren hiervoor merken van zeer hoge kwaliteit. De service die daarbij hoort, vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom is het mogelijk om, bij aanschaf van een fiets in onze fietsenwinkel bij Horst aan de Maas, een mobiliteitspakket aan te schaffen. Hiermee voorkom je onverwachte kosten wanneer er onverhoopt iets met jouw nieuwe (elektrische) fiets gebeurt. Wij repareren jouw fiets dan zo snel mogelijk in onze eigen werkplaats in Wanssum. Is er iets kleins met je fiets aan de hand, zoals een lekke band, kapot zadel of ketting die overslaat? Kom dan gewoon langs bij onze fietsenwinkel bij Venray voor een Quickfix, en je kunt zo weer de weg op! Wat ook bij de goede service van Dekkers Tweewielers hoort, zijn onze trainingen en clinics. Wanneer je een nieuwe fiets aanschaft, is het natuurlijk van belang dat je de fiets goed kunt bedienen. Daarom ontvang je bij aanschaf van je nieuwe fiets bij onze fietsenwinkel bij Horst aan de Maas een gratis training of clinic, die ervoor zorgt dat jij optimaal en vooral veilig geniet van jouw droomfiets.

2000 m2 fietsbeleving

2000 m2 fietsbeleving

Testparcours en testroute

Testparcours en testroute

Maak een proefrit op ons eigen testparcours

Kleding en accessoires

Kleding en accessoires

Fietskleding, regenkleding en uitgebreid aanbod fietsaccessoires

'N bekske koffie voor iedereen

'N bekske koffie voor iedereen

Kom langs en geniet van een heerlijk bekske

Bodyscan op maat

Bodyscan op maat

Onze unieke bodyscan, voor bepaling van de juiste maat fiets

Mountainbike afspuitplek

Mountainbike afspuitplek

Zo ga jij met een schone mountainbike op pad

Relaxen in de buitentuin

Relaxen in de buitentuin

Even wachten? Dat kan in onze buitentuin!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet