Ontdek de vele verschillende voordelen en gemakken van een e cargo bike voor gezinnen en bedrijven. In een cargo e-bike is het gemakkelijk om kinderen of grotere voorwerpen te vervoeren zonder telkens de auto te moeten pakken. En daarbovenop is het door de elektrische trapondersteuning ook nog veel minder zwaar en vermoeiend om te fietsen.

0 producten

Sorteer op:

Er zijn helaas geen resultaten gevonden die aan je zoekopdracht voldoen..

Veelzijdigheid van een cargo e-bike

Een elektrische bakfiets is heel veelzijdig. Even boodschappen doen, de kinderen naar school brengen of met de hond op pad. Met een elektrische cargo bike kan dat allemaal snel, efficiënt en duurzaam gedaan worden. De keuze voor een cargo e-bike is niet alleen goed voor het milieu maar ook de portemonnee.

Cargo ebike merken

Bij Dekkers Tweewielers hebben we een ruim assortiment cargo e-bikes. Deze zijn allemaal van topkwaliteit, waaronder de volgende merken.

  • Urban Arrow
  • Gazelle
  • Rieze & Müller
  • Lovens

Het kiezen van de juiste elektrische cargo bike

Weet je nog niet welke elektrische bakfiets het beste bij jou past? Maak een afspraak en laat je adviseren door een van onze specialisten. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Daarbij verwelkomen we je graag met een kop koffie.

Zorgeloos genieten

Wij van Dekkers Tweewielers snappen dat je volop wil genieten van je elektrische bakfiets. Daarom hebben wij verschillende servicepakketten. Dan sta jij niet ineens voor een vervelende verassing.

En zodat jij onbezorgd op pad kan gaan met je nieuwe e cargo bike kun je die ook verzekeren. In ons Experience Center leggen onze adviseurs je graag alles uit.

Maak je cargo e-bike compleet

Maak voor het beste persoonlijke advies een afspraak met een van onze e-bike specialisten. Zij kunnen je alle informatie geven over praktische accessoires onder het genot van een lekkere kop koffie.

Zo kun jij je cargo ebike compleet maken. Met praktische accessoires maak je jouw fietstocht met je elektrische cargo bike nog comfortabeler.

Een passende fiets voor iedereen

Nederland is een fietsland. Wij houden van fietsen. Daarom zijn fietsen in ons dagelijks leven bijna niet weg te denken.

Een paar jaar geleden fietsten we nog rond op een eenvoudige stadsfiets. Nu is het aantal en de verschillende soorten fietsen met grote sprongen gestegen. Overal is een specifieke fiets voor te vinden. Daarmee kan iedereen met veel plezier op (fiets)pad.

Dekkers Tweewielers verkoopt: elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, zorgfietsen en occassions.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet