Huyser

Huyser is opgericht in 2017 door de creatieve geest van fietsenmaker Peter Smit. Volgens Smit ontbrak er een bepaald type fiets op de markt. Een fiets die niet alleen opvalt door zijn uitdagende ontwerp, maar die ook voortkomt uit de diepgaande kennis en vaardigheden van een ervaren fietsenmaker. Het resultaat is een hoogwaardige fiets met zorgvuldig gekozen onderdelen die zowel functioneel als esthetisch verantwoord zijn. Deze fiets draagt het kenmerk van Nederlands vakmanschap, met een realistische en directe uitstraling. Kortom, het idee van de perfecte fiets vond zijn oorsprong in deze gedachtegang en resulteerde in wat we nu kennen als Huyser.

8 producten

Sorteer op:

Design en vakmanschap in Huyser fietsen

Op het kruispunt van design en vakmanschap ontstaat de prachtige Huyser-fiets. Met naadloze verbindingen die bijna onzichtbaar zijn, gedurfde frame-ontwerpen en perfect passende kleurenpaletten, belichaamt deze fiets het eindresultaat van een team ervaren ambachtslieden met diepgewortelde expertise in de fietsenindustrie. Gezamenlijk streven we ernaar een fiets te vervaardigen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar tevens uitblinkt in functionaliteit.

Nederland, fietsland

Het verband tussen fietsen en Nederland is onmiskenbaar. Huyser is een fietsmerk dat met trots zijn authentieke Nederlandse karakter uitstraalt. De fietsen vinden hun oorsprong in het creatieve denken van de Nederlandse vakmeester, Peter Smit, en zijn tot leven gekomen in het Nederlandse Maassluis. Ze belichamen de fietskwaliteit die hier uniek is. Met kwaliteit, vakmanschap en ontwerp die typisch Nederlands zijn, presenteert Huyser het Dutch Design in al zijn glorie.

Huyser fiets testen

Wil je ontdekken of een Huyser fiets bij jou past? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom. Hier tonen we trots onze prachtige modellen. Tijdens een adviesgesprek bekijken we samen welke fiets het beste bij jouw wensen aansluit. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de fiets direct uit te proberen op ons speciale fietsparcours, dat zich achter onze winkel uitstrekt over een indrukwekkende lengte van twee kilometer. Vanuit de winkel fiets je naadloos het parcours op!

Bij aankoop van een nieuwe Huyser fiets bieden we je bovendien een gratis fietsclinic aan. Daarnaast stellen we de fiets volledig af op jouw maten, zodat je veilig de weg op kunt en optimaal kunt genieten van jouw splinternieuwe tweewieler. We verwelkomen je graag!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet