Wij zijn op Koningsdag gesloten

Riese & Müller

Ben je op zoek naar een fiets die aan jouw veiligheidseisen voldoet, maar er tegelijkertijd bijzonder uitziet? Dan is een fiets van het merk Riese & Müller echt perfect voor jou. Door het grote vermogen van de e-bikes, die tegelijkertijd ook een geavanceerde veiligheidstechnologie bevatten kun jij onbezorgd op pad met jouw e-bike!

29 producten

Sorteer op:

Riese & Müller: geavanceerde e-bikes met een groot vermogen

De oprichters leren elkaar tijdens hun studie werktuigbouwkunde kennen. Ze besluiten na afloop van deze studie samen fietsen te verbeteren en om te bouwen op basis van eigen ontwerpen en ideeën. Dit groeide uiteindelijk uit tot een succesvol merk dat fietsen produceert voor veeleisende mensen, voor wie de fiets een belangrijke plaats in het leven inneemt. Tegenwoordig wordt dan ook veel waarde gehecht aan de bijzondere uitstraling en is innovatie van de e-bikes vooropgesteld.

De karakteristieke fietsen van Riese & Muller

Riese & Muller heeft een uitgebreid assortiment aan fietsen, met onder andere e-bikes, cargo fietsen en vouwfietsen. Dekkers Tweewielers heeft een groot deel van dit assortiment ook op voorraad. Het grootste deel van deze fietsen bestaat uit e-bikes met een ontzettend groot vermogen. Met deze fietsen kun je door de geavanceerde veiligheidstechnologie veilig en sportief op pad. Met de grote accucapaciteit en de Bosch motor op alle fietsen brengt de fiets je ergens heen waar je ook wilt. Bij veel van de e-bikes geldt dat de accu verwerkt zit in het frame. Dit zorgt ervoor dat het gewicht op de fiets zeer gelijkmatig is verdeeld, wat het rijplezier op deze fiets ten goede komt.

Een fiets van Riese & Muller eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Wij hebben verschillende elektrische fietsen van Riese & Muller in ons assortiment. Koop je een nieuwe elektrische fiets? Dan krijg je een gratis fietsclinic cadeau. Tijdens deze clinic ga je met een groep enthousiaste gelijkgestemde de weg op of de bossen in. Hierbij ontdek jij alles over jouw fiets, zodat jij met een leuker en veiliger gevoel de weg op gaat!

Voordat je de fiets koopt mag je deze uitgebreid testen. Wij hebben een fietsparcours van maar liefst twee kilometer bij onze winkel zodat jij een uitgebreide proefrit kan maken. Bij aankoop van de fiets zorgen wij ook dat de fiets compleet op jouw maten wordt afgesteld. Met onze lasermeters kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig advies geven over de perfecte zitpositie.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet