Wij zijn op Koningsdag gesloten

Een elektrische bakfiets biedt talloze voordelen en gemakken voor gezinnen en bedrijven. Met een elektrische bakfiets kunt u gemakkelijk kinderen meenemen of grotere voorwerpen vervoeren zonder direct een auto nodig te hebben. Door de elektrische trapondersteuning is fietsen met een bakfiets bovendien minder vermoeiend en zwaar.

18 producten

Sorteer op:

De veelzijdigheid van een elektrische bakfiets

Of u nu boodschappen wilt doen, uw kinderen naar school wilt brengen, of uw hond wilt vervoeren, met een elektrische bakfiets kunt u dit op een snelle, efficiënte en duurzame manier doen. Het is een milieuvriendelijke keuze die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Merken bij Dekkers Tweewielers

Bij Dekkers Tweewielers in Wanssum hebben we een uitgebreid assortiment elektrische bakfietsen van hoogwaardige merken, waaronder:

Kies de juiste elektrische bakfiets voor jouw behoeften

Niet zeker welke elektrische bakfiets het beste bij jou past? Maak een afspraak en laat je adviseren door onze bakfiets specialisten. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken. Bovendien verwelkomen we je graag met een kopje koffie.

Zorgeloos genieten van je bakfiets

Bij Dekkers Tweewielers begrijpen we dat je optimaal wilt genieten van je elektrische bakfiets. Daarom bieden we verschillende servicepakketten aan, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. En als extra gemoedsrust kun je jouw nieuwe bakfiets ook verzekeren. Onze adviseurs leggen je graag alles uit in ons Experience Center.

Maak je bakfiets compleet met praktische accessoires

Voor het beste persoonlijke advies kun je een afspraak maken met een van onze e-bike specialisten. Zij zullen je voorzien van de juiste informatie en uiteraard een heerlijk kopje koffie. Zo kun je jouw elektrische bakfiets compleet maken met praktische accessoires die het fietsen nog aangenamer maken.

Voor iedereen een passende fiets

Een elektrische bakfiets biedt een milieuvriendelijke, handige en duurzame manier om jezelf, je gezin en zelfs je bedrijf te vervoeren. Bij Dekkers Tweewielers hebben we een breed scala aan elektrische bakfietsen van gerenommeerde merken en deskundige medewerkers die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Geniet van zorgeloos fietsen met je elektrische bakfiets, en maak het compleet met handige accessoires voor een nog betere ervaring.

Dekkers Tweewielers verkoopt: elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, zorgfietsen en occassions.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet