De elektrische mountainbike brengt de sport van mountainbiken dichterbij voor iedereen. De e-mountainbike zorgt ervoor dat je eenvoudiger over de paden gaat. Je moet zelf nog wel trappen, maar bij de heftige stukken, is de ondersteuning een verademing. Bekijk ons aanbod aan elektrische mountainbikes. Zie je er een die je bevalt? Plan dan direct een adviesgesprek of proefrit.

De elektrische mountainbike brengt de sport van mountainbiken dichterbij voor iedereen. De e-moun...

Lees meer

21 producten

Sorteer op:

Elektrische mountainbikes, kortweg e-MTB's, zijn geavanceerde fietsen die zijn uitgerust met een elektrische motor en batterijen. Ze zijn ontworpen om mountainbikers extra kracht en ondersteuning te bieden tijdens hun ritten. In tegenstelling tot traditionele mountainbikes, waarbij je volledig afhankelijk bent van je eigen spierkracht, kunnen e-MTB's je helpen om steile hellingen te beklimmen en lange afstanden af te leggen met minder inspanning.

Voordelen van een elektrische mountainbike

Door de ondersteuning van de elektromotor, zul je eenvoudiger over de paden gaan. De ondersteuning helpt je moeiteloos over heuvels. Ook zijn de langere afstanden nu geen probleem meer. De vermoeidheid kun je binnen de perken houden met de juiste ondersteuning. Verder zorg de e-MTB ervoor dat ieder niveau kan instappen in deze mooie sport. Conditie bouw je op door in beweging te zijn. Zelfs met volledige ondersteuning, zul je zelf een deel van het werk doen.

De juiste elektrische mountainbike

Bij de keuze van de juiste E-mountainbike heb je wat opties. Om de opties te verkleinen, kun je rekening houden met het terrein waar je over wilt gaan fietsen. Het ruige en downhill terrein heeft een andere samenstelling nodig dan het vlakkere terrein. Daarnaast zit er verschil in batterij en motorvermogen. De batterij bepaalt hoe lang je gebruik kunt maken van ondersteuning. De motor verschilt in kracht. Natuurlijk helpen wij je graag met het kiezen van de juiste fiets. Kom vooral even langs voor een gratis adviesgesprek!

De toekomst van avontuurlijk fietsen

Elektrische mountainbikes hebben de wereld van off-road fietsen getransformeerd. Ze bieden nieuwe mogelijkheden voor avontuurlijke fietsers om verder te gaan en meer te ontdekken dan ooit tevoren. Met de juiste e-MTB kun je moeiteloos de natuur in trekken en genieten van epische ritten met vrienden. Dus waar wacht je nog op? Spring op je elektrische mountainbike en verken de wereld!

Voor iedereen een passende fiets

Nederland is een echt fietsland. Fietsen zijn daardoor ook niet weg te denken uit ons straatbeeld. Waar we tot een aantal jaar geleden rondfietste op een eenvoudige (maar degelijke) stadsfiets, is het aantal en de verschillende soorten fietsen de afgelopen tijd flink gestegen. Er is voor iedere (fiets)tocht, (fiets)wens en (fiets)eis een geschikte tweewieler te vinden. Zo kan iedereen vol vertrouwen en met veel plezier het fietspad op.

Dekkers Tweewielers verkoopt: elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, zorgfietsen en occassions.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet