Lees hier voor onze corona maatregelen. ×

Zorgfietsen

Jouw fiets op maat is onze zorg

Wil jij er graag op uit met de fiets maar ben je niet meer in staat om te fietsen op een normale fiets? Dan is een zorgfiets iets voor jou!

Fietsen is goed voor de vitaliteit. Naast de belangrijke lichamelijke beweging, ben je tijdens het fietsen ook meteen heerlijk in de buitenlucht en krijg je voldoende vitamine D binnen. Fietsen is dus zowel goed voor de fysieke gezondheid als de geest.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Een zorgfiets kopen bij Dekkers

Dekkers Tweewielers heeft een ruim assortiment aan zorgfietsen. Zoals: driewielfietsen, duo fietsen, tandems, rolstoelfietsen en speciaal aangepaste fietsen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan fietsen met een elektrische aandrijving.

 

Speciaal afgestemd op jouw situatie

De ideale fiets is natuurlijk voor iedereen verschillend. Zeker bij een zorgfiets is het extra belangrijk dat de fiets goed aansluit bij jouw wensen. Het gaat hier dan ook om maatwerk. Wij geven daarom graag advies over welk fiets het beste bij jou past. Onze zorgfietsen worden helemaal naar jouw wensen en verlangens aangepast.

 

Kom daarom eens langs voor een gratis adviesgesprek. Gedurende dit gesprek gaan we samen kijken naar jouw persoonlijke situatie. Waar wil je de fiets voor gaan gebruiken? Welke lichamelijke beperkingen heb je en hoe is de bouw van je lichaam? Het is namelijk belangrijk dat je een fiets koopt in de juiste maat. Bij de aankoop van jouw nieuwe fiets zorgen wij ervoor dat alles perfect op maat wordt afgesteld. Onze speciaal ontwikkelde apparatuur, inclusief lasermeters, zorgt ervoor dat wij op de millimeter nauwkeurig advies kunnen geven over de perfecte zitpositie. Zo adviseren wij een fiets waar je nog lang plezier van kunt hebben.

 

Uiteraard kun je verschillende zorgfiets direct uitproberen. Naast onze winkel ligt een uitgebreid testparcours, waar je veilig de nieuwe fiets uit kunt testen. Ook bij het typisch Nederlandse weer hebben wij een oplossing. Je mag namelijk binnen ook rondfietsen.  

 

Is het niet mogelijk om langs te komen? Geen probleem. Ook telefonisch kunnen wij je adviseren voor een geschikte fiets. Deze kun je vervolgens eenvoudig online bestellen en wordt vervolgens gratis bij jou thuisbezorgd.