Dekkers Tweewielers heeft een uitgebreide collectie Maatwerk fietsen en zorgfietsen speciaal voor mensen met verschillende mobiliteitsbeperkingen. Wij hebben verschillende modellen op voorraad voor een proefrit. Maak direct een afspraak online voor het beste advies in onze showroom.

13 producten

Sorteer op:

Maatwerk fiets merken

Bij Dekkers hebben we meerdere verschillende merken Maatwerk fietsen. Deze zijn allemaal van topkwaliteit.

  • Van Raam
  • Tworby
  • Sitgo
  • Pfautec
  • Huka
  • PF Mobility

Fietsen op maat

Wij begrijpen dat iedereen unieke behoeftes en wensen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen en zijn fietsen op maat samen te stellen. Onze verkoopmedewerkers zijn speciaal opgeleid. Ze staan klaar om te helpen bij het kiezen van de perfecte fiets die past bij jouw wensen en behoeften.

Soorten Maatwerk fietsen

Dekkers Tweewielers heeft verschillende soorten Maatwerk fietsen. Een driewielfiets, een lage instapfiets, een loophulp, een duofiets of andere fietsen voor mensen met een beperking. Wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Driewielfietsen

Onze driewielfietsen bieden zowel stabiliteit als comfort. Hierdoor kun je vol vertrouwen genieten van het fietsen.

Lage instapfietsen

Een lage instapfiets maakt het op- en afstappen makkelijker en veiliger. Zelfs als je wat moeite hebt met bewegen kun je toch heerlijk blijven fietsen.

Andere Maatwerk fietsen

Loophulpen zijn ideaal voor mensen die wat extra steun nodig hebben tijdens het lopen of balanceren. Een duofiets is de perfecte mogelijkheid om samen gezellig en veilig te fietsen.

Een passende fiets voor iedereen

Of het nu gaat om dagelijks gebruik of recreatieve doeleinden, onze Maatwerk fietsen zijn met zorg afgestemd op jouw behoeften.

Ontdek nu ons assortiment Maatwerk fietsen en zorgfietsen. Ervaar de vrijheid en onafhankelijkheid die fietsen te bieden hebben, ongeacht je mobiliteitsniveau. Dekkers Tweewielers zet zich in om jouw fietservaring geweldig te maken. Zodat jij met een lach kan rondfietsen.

 

 

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet