Wij zijn op Koningsdag gesloten

Snelservice

Wij streven naar de best en snelst mogelijke service. Om onze klanten dit te bieden, hebben wij een Quickfix oplossing om iedereen zo snel mogelijk weer op weg te kunnen helpen.

Wij houden net zomin van lange wachttijden als jou. Daarom kun je zonder afspraak ten alle tijden terecht voor een Quickfix zoals een lekke band, slecht schakelen, nieuw zadel of een ketting die over slaat bij.

Wij repareren deze Quickfixes direct wanneer je bij ons aankomt, om je zo snel mogelijk weer te kunnen laten genieten van jouw fiets.

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet