Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Onze showroom, onze trots!

In ons assortiment vind je ontzettend veel fietsen en fietsaccessoires. Veel van deze mooie exemplaren presenteren wij vol trots in onze winkel én showroom. Met meer dan 2.000 m2 aan fietsplezier onder een dak zijn wij altijd in staat de juiste fietsbeleving te leveren. Van elektrische fiets tot highspeed bike en van racefiets tot zorgfiets, bij ons vind je zonder twijfel altijd de juiste fiets welke in onze unieke showroom vrijblijvend getest en bekeken kan worden.

 

In onze showroom is iedereen welkom voor een heerlijk kopje #WhereIsWout koffie en vrijblijvend advies op maat. Leuk weetje: de koffie is zelf ontwikkeld in samenwerking met Wout Poels, speciaal voor onze eigen koffiebar. Een bezoek aan onze showroom is een unieke belevenis en wordt door vele klanten gezien als een dagje er op uit. In onze showroom in Wanssum is altijd deskundig personeel aanwezig, dat uitgebreid de tijd neemt voor persoonlijk advies. Echter gaan wij bij Dekkers Tweewielers nog nét een stap verder, zodat jij altijd jouw ideale fiets vindt!

 


Maak een proefrit op ons eigen fietsparcours

Wanneer je de perfecte fiets hebt gevonden, mag je hem direct bij ons uittesten. Achter onze winkel is een heus fietsparcours van twee kilometer uitgezet in de Wanssumse bossen. Vanuit onze winkel fiets je zo het parcours op! Door de fiets flink uit te testen kom je er direct achter of jij je goed voelt op de fiets én of jullie de ideale match zijn.

 

Beslis je na een intensieve proefrit om de fiets aan te schaffen, krijg je van ons een fietsclinic cadeau. Voor ieder fietstype bieden wij speciale clinics aan. Tijdens deze clinic ga je met een van onze professionals op pad en leer je alle ins en outs van jouw gloednieuwe fiets. Zo ga jij veilig de weg op en kun je optimaal genieten van jouw tweewieler.

 


Meten is weten

Bij aankoop van jouw nieuwe fiets, zorgen wij ervoor dat alles perfect op maat wordt afgesteld. Onze speciaal ontwikkelde apparatuur, inclusief lasermeters, zorgt ervoor dat wij op de millimeter nauwkeurig advies kunnen gever over de perfecte zitpositie. Een van onze monteurs stelt de fiets zo af, dat jij er perfect op zit.

 


Maak eenvoudig online een afspraak of wandel een keertje binnen

Je bent altijd van harte welkom in onze showroom. Kom je voor een uitgebreid advies? Dan raden wij aan om vooraf even een afspraak te maken. Dan weten wij van jouw komst en kunnen wij ons voorbereiden. Het uitzoeken van de perfecte fiets kan namelijk best tijdrovend zijn.

Dekkers Tweewielers