• Exclusieve fietsen
  • Fietsen gratis verzonden
  • Gratis adviesgesprek
  • Ruime voorraad

Showroom

Dekkers Tweewielers, Over ons:

Met meer dan 2000 m2 aan fietsplezier onder een dak zijn wij altijd in staat de juiste fietsbeleving te leveren. Van elektrische fiets tot highspeed bike en van racefiets to zorgfiets, bij ons vind je zonder twijfel altijd de juiste fiets welke in onze unieke showroom vrijblijvend getest en bekeken kunnen worden. 

En als wij spreken over testen, dan bedoelen wij ook écht testen. Zo kunnen de mountainbike fietsen getest worden op ons eigen aangelegde MTB parcours van 2 KM direct gelegen naast onze showroom. Maar ook voor overige fietsen beschikken wij over dé perfecte omstandigheden om jouw toekomstige fiets eens goed uit te proberen. Zo ligt er een mooi stukje autovrije weg direct naast de winkel en hebben we met de beroemde brug over de maas richting Well een mooi uniek stukje Limburg direct om de hoek.

Maar ook met het typische Nederlandse weer bieden wij een unieke oplossing. Bij Dekkers is het namelijk mogelijk om binnen te fietsen. Een unieke opstelling van CycleOps biedt ons de mogelijkheid om je binnen op onze winkelvloer een stuk te laten fietsen. Deze CycleOps is zeer envoudig in gebruik en biedt eenieder de mogelijkheid om deze unieke fietstrainer te leren kennen.

Fietsen is in Nederland een uniek onderdeel welke in iedere opvoeding terug komt. Het is voor kids dan ook een speciale beleving welke wij nog eens extra kracht willen geven. Naast de winkel ligt namelijk niet alleen een MTB parcours, maar ook een funpark speciaal voor de kinderen. Zo kunnen zij op hun eigen unieke parcours de beleving van een mountainbike of kinderfiets testen.

Tevens kun je na of tijdens een fietstocht in de prachtige lokale Limburgse omgeving deze beleving zelf komen ervaren onder genot van een overheerlijk kopje #Where is Wout koffie. Deze koffie is zelf ontwikkeld in samenwerking met Wout Poels speciaal voor onze eigen koffiebar. Zo geven wij net dat extra vleugje unieke fietservaring aan deze beleving binnen onze unieke fietsenwinkel!

We zien je graag in onze unieke showroom op locatie in Wanssum!

Personeel