Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Haal alles uit jouw fiets

Als je een nieuwe fiets aanschaft, dan is het natuurlijk van belang dat je de fiets goed kunt bedienen. Daarom ontvangt iedereen die besluit een nieuwe fiets aan te schaffen in de  webshop of showroom van Dekkers een gratis training of clinic. Tijdens deze training of clinic ga je samen met een groep enthousiaste gelijkgestemde de weg op of de bossen in. Wij bieden voor iedere fietssoort een aparte clinic. Tijdens deze trainingen & clinics ontdek jij niet alleen alles over jouw fiets. Maar het zorgt er ook voor dat jij met een leuker en vooral ook een veiliger gevoel de fiets op stapt. Dit zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw droomfiets.

Verantwoord de weg op

Naast dat de trainingen & clinics ontzettend leuk zijn om te doen, leer je ook om bewust en veilig gebruik te maken van jouw fiets. Onder leiding van een van onze deskundige instructeurs gaan jullie de weg op. Tijdens de trainingen & clinics wordt stilgestaan bij de fiets zelf, klein onderhoud en natuurlijk het veilig en verantwoord gebruik van de fiets. Met name voor de wat oudere doelgroep die voor het eerst een elektrische fiets aanschaft is dit een groot succes. Het is natuurlijk even wennen om over te stappen van een gewone fiets naar een e-bike. Dankzij deze training voelt iedereen zich direct op zijn of haar gemak op de fiets. Na afloop van de trainingen & clinics stapt iedereen met een veilig gevoel zijn of haar fiets op.

ANGY-3422

E-bike Training

Zorgeloos de weg op met jouw nieuwe elektrische fiets

Wil jij vaker de auto laten staan vanwege het millieu, kostenbesparing of omdat je gewoonweg lekker acitef bezig wilt zijn? Een e-bike biedt een ideale uitkomst: snel, gemakkelijk én milieuvriendelijk onderweg. Het is natuurlijk wel van essentieel belang dat jij goed overweg kunt met jouw elektrische fiets. Wij willen graag dat je optimaal kunt genieten van jouw nieuwe e-bike. Het kan namelijk even wennen zijn om een elektrische fiets te besturen. Daarom krijgt iedereen die bij Dekkers Tweewielers een elektrische fiets aanschaft, een e-bike training cadeau. Tijdens deze unieke, en vooral ook leuke training, ga je de weg op met een van onze deskundige instructeurs. Tijdens deze training wordt met veel aandacht uitgelegd hoe je de fiets het beste kunt bedienen. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier op jouw e-bike, maar ook voor een extra stukje veiligheid. De training vindt plaats vanuit onze showroom te Wanssum (Noord-Limburg).

Kids Clinic

Leuk en leerzaam

Iedereen die een nieuwe kinderfiets aanschaft bij Dekkers Tweewielers ontvangt een gratis voucher voor een kids clinic. Tijdens deze clinic gaat een groep kids, onder leiding van een echte professional fietsen over ons unieke crossparcours. Tijdens de clinics leren de kinderen hun eigen grenzen kennen en leren ze om veilig om te gaan met de fietsen. Het is niet alleen ontzettend leuk voor de kinderen, maar ook nog eens leerzaam. Aan het eind van de training gaan de kinderen met meer zelfvertrouwen de fiets op waardoor ze meer plezier van hun fiets beleven. Tevens worden ze hierdoor eerder gestimuleerd om de fiets te pakken en er op uit te gaan. Dat is toch een stuk leuker dan binnen voor de televisie zitten.

ANGY-5810
MTB_Training

Mountainbike Clinic

Leer jezelf en jouw MTB/ATB kennen

Iedereen die een nieuwe mountainbike aanschaft bij Dekkers Tweewielers ontvangt een voucher voor een unieke mountainbike clinic. Tijdens deze uitdagende clinic ga je met een groep gelijkgestemde de prachtige Limburgse natuur in. Onder leiding van een van onze mountainbike instructeurs stap je vol goede moed op jouw mountainbike. Vooraf wordt iedereen natuurlijk voorzien van de nodige informatie. Tijdens de clinic leer je alles over jouw mountainbike en de mogelijkheden ervan. Dit zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten van jouw gloednieuwe mountainbike!

 

Zowel voor beginnende als ervaren mountainbikers

Of je nu een beoefend mountainbiker bent, of een beginnende fanatiekeling. De clinic is voor iedereen geschikt. De clinics worden uitsluitend gegeven in kleinschalige groepen, waardoor veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Voor de beginnende MTB’er zal de clinic met name in het teken staan van mountainbike skills, techniek, controle en balans. De ervaren mountainbiker wordt uitgedaagd om zijn of haar grenzen op te zoeken en misschien hier net overheen te gaan. Natuurlijk staat de veiligheid altijd voorop, hier zal de instructeur dan ook ten alle tijden rekening mee houden.