Elektrische bakfietsen
van Urban Arrow

In het dagelijks leven vliegen we van hot naar her. We brengen de kinderen naar school, doen snel een boodschap en brengen ook nog even een pakketje weg. We draaien op de automatische piloot zonder besef van al het moois om ons heen. Met Urban Arrow wordt elke fietsrit een avontuur en is het vervoeren van je kinderen een feestje.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Het zit 'm in de reis

Het zit 'm in de reis

Met Urban Arrow wordt elke fietsrit een avontuur!

Try it once, love it forever!  

Maak nu een proefrit 

Gratis adviesgesprek Demo fietsen testen

Fietsen zonder zorgen

Eén ritje en je bent verkocht. Het lichte frame, de elektrische trapondersteuning, traploos schakelen en het lage zwaartepunt garanderen een zeer aangename rijervaring. Dankzij de driepuntsgordels en de EPP-bak (die werkt als een grote omgekeerde helm) neem je de allerkleinste passagiers en bagage altijd veilig met je mee. Met de stevige stuurstang en lage zwaartepunt heb je alle stabiliteit en controle die je nodig hebt. Manoeuvreren over kleine weggetjes of juist de vaart erin op het fietspad? De Urban Arrow Family biedt optimale veiligheid en comfort.

Bekijk onze servicepakketten

De ruimste in zijn soort

Met gemak, alles in de bak! De Urban Arrow Family bakfiets biedt meer dan genoeg ruimte. Moeiteloos vervoer je twee kinderen in de bak en installeer je een autostoeltje of extra bankje zonder dat er kostbare ruimte verloren gaat. Een vierde passagier kan op de achterdrager en er is altijd nog plek voor extra bagage.

Urban Arrow
Maak je Urban Arrow compleet

Maak je Urban Arrow compleet

Een ruime keuze aan praktische accessoires

Urban Arrow bakfiets accessoires

De bakfiets koopgids

De ultieme gids met alles wat je moet weten over bakfietsen. Lees over alle ins en outs die belangrijk zijn bij de aanschaf van een Urban Arrow bakfiets. 

Welke Urban Arrow E-bakfiets past bij jou? Laat je adviseren.

Je bent altijd welkom in ons Experience Center. Wil je graag goed geadviseerd worden over welke Urban Arrow E-bakfiets het beste bij jou past? Plan dan online een gratis adviesgesprek in, zo weet je zeker dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Natuurlijk staat 'n bèkske koffie altijd voor je klaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Fietsen met een lach!
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet