Trek

In de winter van 1975 raakten twee fietsliefhebbers met elkaar aan de praat in een kroeg in Wisconsin. Uiteindelijk vroegen zij zich af waarom er geen kwalitatief goede fietsen werden gemaakt in de Verenigde Staten. Vanaf dat moment bestaat Trek en lopen zij voorop in de sportieve fietsenbranche. Om voorop te kunnen lopen, of in dit geval te fietsen, moet je inventief zijn. Dat zijn ze bij Trek!

61 producten

Sorteer op:

Allerlei soorten fietsen

Het Amerikaanse merk is al jarenlang populair onder de racefietsen en mountainbikes.

Daarnaast timmeren ze de laatste jaren ook flink aan de weg met het assortiment aan elektrische fietsen. Niet alleen de normale stadsfiets kun je in een elektrische versie krijgen, maar ook de racefietsen en mountainbikes zijn te verkrijgen in een elektrische variant. Hiermee kun je nog net een tandje harder fietsen of moeiteloos steile bergen beklimmen. Ook de elektrische hybridefiets verkopen wij. Dit is een combinatie van een stadsfiets en een sportieve fiets. Deze zijn eigenlijk altijd uitgerust met meerdere versnellingen en hebben een lichter frame. Hierdoor zijn ze erg licht van gewicht en kun je ze bijvoorbeeld makkelijk op de fietsendrager zetten.

Een Trek fiets eenvoudig online bestellen bij Dekkers

Ben je van plan een Trek fiets aan te schaffen? Verstandige keuze! Of je nu op zoek bent naar een elektrische fiets, een racefiets, mountainbike of de oude vertrouwde stadsfiets, bij Dekkers vind je het allemaal. Tip: bij de aanschaf van een splinternieuwe Trek fiets krijg je ook nog eens een fietsclinic cadeau! Zo kun jij jouw nieuwe fiets testen bij ons op het terrein en ga je vervolgens veilig de weg op.

Voor de aanschaf kun je de fiets uitgebreid testen op onze fietsparcours van maar liefst twee kilometer lang. Nadat jij je fiets uitgebreid hebt getest, zorgen wij dat deze compleet op jouw maten wordt afgesteld. Onze monteurs stellen jouw fiets zo af, dat jij perfect op je gloednieuwe fiets zit!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet