Fietsenwinkel Blerick

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel bij Blerick? Kom dan naar Dekkers Tweewielers. Deze grote fietsenwinkel ligt op minder dan 30 kilometer afstand van Blerick. Wij zijn sinds 1991 verkoper van fietsen, mountainbikes en toebehoren en uitvoerder van fietsreparaties. Wij hebben passie voor alles wat met fietsen te maken heeft en helpen jou graag met het vinden van de ideale fiets! Ook ontzorgen wij jou in onze fietsenwinkel bij Blerick met diverse aanvullende diensten, zoals verzekeringen, haal- en brengservice en een 24-uurslijn. Dit doen we allemaal voor die glimlach van onze klant!

Adviesgesprek aanvragen

Het aanbod in onze fietsenwinkel

Dekkers Tweewielers heeft een passie voor fietsen, en dat is te zien in ons assortiment. Dit is zorgvuldig geselecteerd en heeft kwalitatief zeer hoogwaardige fietsen. Daarmee zorgen wij voor een passende fiets bij iedere wens. Wij bieden zeer diverse fietsen aan in onze fietsenwinkel bij Blerick.

  • Elektrische fietsen: de e-bike (of elektrische fiets) is sterk in opkomst bij alle leeftijdsgroepen, daarom hebben wij in onze fietsenwinkel bij Blerick een groot assortiment elektrische fietsen. Waar je een e-bike ook voor wilt gebruiken, bij Dekkers vind je jouw ideale fiets! Wij hebben elektrische fietsen van onder ander Gazelle en Sparta, maar ook Riese & Müller en Trek zijn zeer goede e-bikes in ons assortiment.
  • Tweedehands fietsen: niet alleen nieuwe e-bikes en normale fietsen vind je in ons assortiment, Dekkers Tweewielers biedt ook occasions aan. Deze fietsen zijn perfect wanneer je wat minder geld aan je fiets uit wilt of kunt geven. Wij knappen de fiets helemaal voor je op voordat je deze mee naar huis neemt, dus hij voelt zo goed als nieuw!
  • Kinderfietsen: ook wanneer jouw zoon of dochtertje een nieuwe fiets nodig heeft, ben jij aan het goede adres bij onze fietsenwinkel in de buurt van Blerick. De kinderfietsen in ons assortiment zijn niet alleen van zeer goede kwaliteit, ze zien er ook nog eens supergaaf en vrolijk uit! Dit is natuurlijk extra belangrijk voor jouw zoon of dochter. De kinderfietsen in onze fietsenwinkel zijn onder andere van merken als Alpina, een merk dat bekend staat om zijn trendy uitziende fietsen.
  • Mountainbikes: ben jij een echte sportieveling of wil je meer aan sport gaan doen? Mountainbiken is een zeer uitdagende en leuke sport, maar je hebt hier een goede fiets voor nodig. Daarom hebben wij bij Dekkers Tweewielers een groot aanbod aan mountainbikes, van merken als Cube en Trek. Wij luisteren graag naar jouw wensen en bevelen aan de hand hiervan de perfecte fiets voor jou aan.

Kom naar onze fietsenwinkel bij Blerick

Ben je benieuwd naar het volledige assortiment en naar welke producten wij nog meer verkopen bij Dekkers Tweewielers? Je bent van harte welkom in onze fietsenwinkel bij Blerick om dit assortiment te komen bekijken. Wil je graag direct advies ontvangen? Dan raden wij aan om een adviesgesprek te plannen met een van onze fietsexperts, om lange wachttijden te voorkomen. Dit doe je eenvoudig door via de website contact met ons op te nemen.

2000 m2 fietsbeleving

2000 m2 fietsbeleving

Testparcours en testroute

Testparcours en testroute

Maak een proefrit op ons eigen testparcours

Kleding en accessoires

Kleding en accessoires

Fietskleding, regenkleding en uitgebreid aanbod fietsaccessoires

'N bekske koffie voor iedereen

'N bekske koffie voor iedereen

Kom langs en geniet van een heerlijk bekske

Bodyscan op maat

Bodyscan op maat

Onze unieke bodyscan, voor bepaling van de juiste maat fiets

Mountainbike afspuitplek

Mountainbike afspuitplek

Zo ga jij met een schone mountainbike op pad

Relaxen in de buitentuin

Relaxen in de buitentuin

Even wachten? Dat kan in onze buitentuin!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet