Ons verplaatsen veranderd de afgelopen jaren met enorme snelheid. Pedelec fietsen kwamen voort uit de groeiende bezorgdheid voor het milieu en de went voor sneller, efficiënter vervoer.

Pedelec fietsen zijn erg populair in de steden van Nederland.

14 producten

Sorteer op:

Pedelec fietsen bij Dekkers Tweewielers

Wij hebben veel kennis en kunde van snelle, elektrische fietsen. Hierdoor kunnen wij jou een duidelijk en compleet inzicht geven in pedelec fietsen. Lees hier meer over speed pedelecs om de beste keuze voor jouw fietsstijl te maken.

Wat zijn pedelec fietsen?

Pedelec fietsen zijn erg bekend als hele snelle elektrische fietsen of high speed e-bikes. Het best bekend zijn ze echter als speed pedelecs.

Kenmerken

Pedelec fietsen zijn krachtige elektrische fietsen die goed hoge snelheden, tot wel 45km/u, kunnen bereiken. Dit kunnen ze omdat ze door een sterke elektromotor worden aangedreven. Ook zijn ze uitgerust met goed ontwikkelde technologieën, waaronder versnellingssensoren en geïntegreerde accu’s.

De grote voordelen op een rijtje

Pedelec fietsen bieden veel voordelen. Hier staan een aantal van de grootste voordelen voor jou op een rijtje.

  • Snel en efficiënt verplaatsen
  • Milieuvriendelijk alternatief
  • Minder reistijd en fillestress
  • Verbeterde gezondheid door fietsen
  • Besparen op kosten brandstof en parkeren

Waarom een pedelec fiets?

Kiezen voor een pedelec fiets kan een hele slimme investering zijn. Voor je dagelijkse woon-werk verkeer, maar ook voor recreatieve fietstochten. Bekijk hier de 4 grootste redenen om te kiezen voor een high speed e-bike.

Milieu

Een fiets stoot geen gassen uit als je daarmee naar je bestemming gaat. Daarmee draagt een speed pedelec bij aan een schonere en gezondere leefomgeving.

Tijd

Omdat een high speed e-bike een hoge snelheid kan bereiken, bespaar jij tijd met je dagelijkse ritten. Ook hoef je met een pedelec fiets niet in de file te staan zoals met een auto. Je kan door blijven rijden. Daarmee heb je uiteindelijk minder reistijd nodig.

Gezondheid

Fietsen met een speed pedelec is een goede manier om te blijven bewegen. Hiermee kun je je gezondheid verbeteren. 

Kosten

Fietsen is goed voor de portemonnee. Vergeleken met autorijden kun je door op pedelec fiets te stappen veel besparen. Niet alleen op de brandstofkosten, maar ook op parkeerkosten bespaar je als je de fiets pakt.

Service en onderhoud

Om er voor te zorgen dat je pedelec fiets in goede conditie blijft, bieden wij professioneel onderhoud. Daarnaast bieden we ook reparatiediensten. Onze ervaren monteurs staan klaar om jou te helpen.

Kom kennis maken met de pedelec fiets

Wij snappen de voordelen van pedelec fietsen en delen graag onze kennis met jou. Ons grote aanbod, deskundige advies en service van hoge kwaliteit maakt ons een perfecte keuze als je zoekt naar jouw pedelec fiets.

Dekkers Tweewielers is er voor jou om je te helpen met het vinden van de perfectische high speed e-bike. Neem vandaag nog contact op met Dekkers Tweewielers. Ontdek de wereld van snel en efficiënt fietsen met een pedelec fiets.

Dekkers Tweewielers verkoopt: elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, zorgfietsen en occassions.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet